maandag 14 juli 2014

Bush gardens

Wat een geweldige dag vandaag.

Vanmorgen vroeg opgestaan want bush gardens stond op het programma.

De reis richting tampa verliep voorspoedig. Met een uurtje waren we er. Toen we eenmaal binnen waren wist ik niet waar ik moest kijken, wat een schitterend park! De bloemen en planten en de gebouwen allemaal even mooi.





We wilden eerst met de trein maar we kwamen langs een theater waar een show zou gaan beginnen. Dus dan toch maar daar eerst naar binnen.

Het was een hele mooie show met ijsdansers. Toen met de trein en nog wat attracties gedaan en natuurlijk dieren bekeken.
Wat een schitterende verblijven hebben de dieren.

Ondertussen trek gekregen dus we gingen op zoek naar een lekker hapje. Die hadden we snel gevonden! We hebben er weer een vriend bij, namelijk de funnel cake sundae. Zooo lekker!



terwijl we hiervan genoten barstte er noodweer los.  Jeetje wat kan er een water vallen zeg! Het duurde best wel even voordat het weer droog werd. Maar toen het weer opklaarde gingen we weer vrolijk verder. We zijn naar nog een show gegaan met allerlei dieren. Oa honden, katten, varkens, vogels, ratten. Deze show was echt fantastisch. Toen nog een safaritour gedaan met een jeep.





Gewoon teveel om op te noemen. Op de terugweg langs de five guys gegaan voor het diner. Morgen moeten we inpakken. We hebben nog een volle dag in het huis en dan gaan we lans de golf van mexico trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten