woensdag 16 juli 2014

Bye bye clermont

En vandaag was het dan zover. We moesten onze villa verlaten.

Maurice had de wekker op zeven uur gezet zodat we alles op ons gemak konden doen en nog een laatste duik konden nemen in het zwembad.

Het huis was heerlijk, alleen was het op een gegeven moment irritant dat we toch iedere keer een half uur moesten rijden voor we in orlando waren.
Misschien als er geen werk aan de weg was was het minder erg maar nu ervaarde we het als irritant.






Om kwart voor tien reden we weg en de schoonmaakster stond al voor de deur.


We moesten eerst nog een belofte inlossen namelijk nog een keer naar sea world. Cleo wilde nog heel graag de beluga`s zien.
Het was vreselijk warm tot nu toe hadden we telkens de mazzel dat het redelijk bewolkt was als we een park bezochten maar nu stond het zonnetje hoog aan de hemel te branden

Bij de parkeerplaats zagen we al drukte. Gelukkig hebben we een super grover jaarpas aangeschaft zodat we bij elk park prefered parking hebben en dat hadden we echt nodig vandaag!
Bij de ingang was het heel druk konden we tot nu toe vrijwel steeds doorlopen bij de kaartcontrole, hebben we nu toch wel een tijdje in de rij moeten staan. Wat ons ook is opgevallen is dat er in de parken heel veel grote groepen brazilianen en argentijnen zijn. Zo ook nu en een grote groep stond dus voor ons bij de artic attractie.

Eenmaal binnen was het het wel waard, cleo vond het geweldig, de beluga`s. Verder zagen we nog een ijsbeer en hele grote walrussen.

Zo, belofte ingelost dus we konden op weg naar crystal river. We zouden onderweg bij een cracker barrel stoppen voor een laat ontbijt.
Maarja zie je normaal gesproken overal om je heen restaurants, hadden we nu waarschijnlijk de enige weg van heel amerika zonder restaurants!!!!Om 14.15 passeerden we een ihop en konden we eten!!!!

Met gevulde buikjes konden we weer onze weg vervolgen en om half vier kwamen me bij het hotel aan. Daar gelijk een probleem, want we bleken twee kamers geboekt te hebben ?huh?
We hadden eerst een kamer voor een nacht geboekt en later besloten we er twee nachtjes van te maken. We hadden toen gebeld met booking.com en het was allemaal geregeld..... niet dus. 




Er stond een hele aardige man achter de balie die ging even overleggen met zijn manager en het was geregeld pfff
Na even een duik genomen te hebben in het zwembad zijn we gaan kijken waar we ons morgen moeten melden. Dat blijkt vrij dichtbij te zijn.
We hebben gelijk wat lekkere dingen meegenomen bij de publix. We zijn allemaal moe en we moeten morgen om kwart voor zes bij het kantoor zijn om met de manatees te gaan zwemmen.
We gaan lekker vroeg slapen

1 opmerking:

  1. Gelukkig toch nog goedgekomen met de hotelkamer, pff.
    Veel plezier bij de manatees!!

    BeantwoordenVerwijderen