zaterdag 19 juli 2014

Het gras is altijd groener aan de overkant

Vandaag stond sanibel op het programma.

Na een heerlijke nachtrust en een ontbijtje in het hotel zijn we op weg gegaan.

Het was een uur rijden, een heerlijke rit want wat kom je toch langs schitterende plaatsen.

We merken echt dat we een stuk zuidelijker zitten, het is hier een stuk warmer en de sfeer doet echt zuidelijker aan.

Nadat we over een waanzinnige brug waren gereden, kwamen we aan op sanibel island. Mooie huizen, schitterende planten en bomen.



 We moesten even zoeken naar het strand jeeeeeh! We liepen over de boardwalk ennnnnn......o, we hadden het eigenlijk toch anders voorgesteld!! Wij dachten op een paradijselijk strand te komen bezaaid met schitterende schelpen.
Maar het stonk er een beetje en het was druk en het strand in clearwater en  daytona was veel witter!
 Het was extreem warm dus toch maar het water in en de zee was ook erg warm dus opfrissen ging niet.
Toen gingen we schelpen zoeken. Jaaaa die zijn mooi! Micky en ik vonden er heel wat die we in onze hand hielden. Totdat we erachter kwamen dat de bewoners er nog inzaten!!!

Helden die we zijn, we hebben gillend de hele zooi weer terug gegooid hahaha Het was echt te warm ook onder de parasol en we verlangden terug naar de airco van de auto en we hadden op de heenweg een dairy queen gezien. Dus de keuze was snel gemaakt.

Eenmaal terug in Napels gingen we even kijken op het strand bij ons hotel. Gewoon schitterend!!! Wit zand met een windje, golven en een wat koelere zee. We hebben de spullen weer uit de auto gehaald en zijn daar even lekker gaan zwemmen.
Toen weer terug naar het hotel.

Maurice ging pizza`s halen want we hadden geen puf meer om een restaurantje te zoeken. Toen we gegeten hadden en waren bijgekomen wilden we een stukje lopen door het centrum van Napels.
Wauw wat een rijkdom! We hadden het gevoel alsof we in beverly hills liepen. Wel heel erg mooi allemaal om te zien. Het was om half tien nog steeds 33 graden dus we hielden het niet te lang vol.





 Morgen billy swamp safari!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten