zaterdag 19 juli 2014

Alweer verhuizen

Gisteren was het laat geworden en we waren moe dus ik kwam niet meer toe aan het blog.

We moesten het hotel in clearwater alweer verlaten, dus we zijn op tijd opgestaan om alles weer in te pakken.
We hadden een dunkin donut ontdekt en de koffie valt daar reuze mee dus we zijn daar gaan ontbijten bagels en donuts heel vervelend hoor.


toen de auto in.
We hadden een hele reis naar napels voor de boeg.

We zouden stoppen in clearwater om een boottocht te maken om dolfijnen te spotten, een tussenstop in madeira beach om te eten bij bubba gump en we moesten op zoek naar een michael`s. Micky is al de hele tijd op zoek naar een rainbow loom bord en die is nergens te vinden.
Nu zag ik op het ff dat ze daar te krijgen zijn dusssss een en een is...... We zouden eerst met de boot gaan maar zodra we clearwater inreden zag ik de michaels al dus rennen! Wauw wat een gave dingen! Alle soorten wol, haaknaalden, crea bea spullen, en taart benodigdheden waar je in nederland veel meer voor betaald. En de loom spullen.






Wij allemaal blij en met diverse tasjes verlieten we de zaak.

Verder naar de haven, de bedoeling was om met litte toot te varen maar die zaten helaas vol. Dus zijn we met een ander gegaan. Het was een bloedhete dag dus varen was heerlijk. In de haven zaten al drie dolfijnen. Toen we net weg waren zagen we een moeder en kindje. En dat was het hahaha op zee was er niet een dolfijn die het de moeite waard vond om achter ons aan te zwemmen.
toch wel teleurgesteld kwamen we weer aan in de haven.

We gingen verder richtig madeira beach. Johns pas zit er heel gezellig uit. Bij bubba shrimp moesten we 45 minuten wachten. We gingen aan de bar zitten om een drankje te nemen. Micky nam een oreo milkshake en wij een vers gemaakte limo mmmmm We mochten na 30 min aan tafel. Maurice en ik namen shrips heaven, cleo fish feast en micky een cheeseburger.






Het smaakte allemaal goed. Het restaurant zag er wel heel leuk uit. Helaas moesten we weer verder anders waren we wel even blijven hangen. We moesten nog een heel stuk. De rit ging super.
Op een gevevenoment liep er zomaar een gordeldiertje op de snelweg we konden hem nog net ontwijken. Hoop dat de chauffeurs na ons dat ook konden. Er liggen er zoveel dood langs de weg! Half twaalf waren we bij het hotel en we zijn gelijk ons Bedje ingedoken!!

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de tip van de loombands :) mijn dochter wil in Florida ook al kijken voor die spulletjes, dan weet ik meteen waar ik naartoe moet.
    Jammer dat jullie niet meer dolfijnen hebben gezien.
    Toch weer een heerlijk dagje geweest!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo anita,

    Wij dachten dat je in amerika overal loom spullen kon kopen maar dat valt behoorlijk tegen. Maar bij michaels hadden ze nog genoeg hoor!!

    Groetjes mirjam

    BeantwoordenVerwijderen