zaterdag 5 juli 2014

het grote moment is daar

En toen was het zover. Na een voor mij slapeloze nacht werd het dag op vrijdag 4 juli.
Opa stond om half zes al op de stoep om ons een lift naar schiphol te geven. Na een bakje koffie en een croissant gingen we op weg. Het is lekker dichtbij dus we waren er snel. Omdat we lekker op tijd waren, was het niet zo druk bij het inchecken. Toen we aan de beurt waren en de paspoorten en esta papieren hadden afgegeven kregen we echter een hele vervelende mededeling, de esta van Maurice was niet goed! Ondanks het meerdere keren controleren van het paspoortnummer dus toch een fout gemaakt stom stom stom
We moesten op schiphol een nieuwe aanvraag doen bij een esta paal. Pffff we stonden uiteraard eerst bij een paal die het niet deed en daar kwamen we achter nadat we alles hadden ingevoerd! Hup naar een andere. Dit hele gedoe heeft veel tijd gekost en heel erg veel stress veroorzaakt.
Uiteindelijk stonden we godzijdank achter de douane. Tijd of zin om te shoppen was er niet meer dus gelijk naar de gate gegaan.  Om tien uur zaten we in de lucht. De Vucht was perfect. Het eten smaakte (voor een vliegtuighap) niet echt verkeerd.
We kregen pasta, fruitsalade, slagroomsoesjes en mini krentenbrood.


Om half twee landde we op sanford. Koffers pakken en douane ging heerlijk snel ook de auto bij alamo ophalen ging erg vlot!!!
Minder vlot ging de weg vinden naar ons hotel het quinta inn in lake mary. Maurice kreeg het niet voorelkaar om de navigatie op zn tablet te krijgen.
Onderweg ff gestopt bij een burgerking want we vielen om van de trek. Daar heel veel nieuwe smaken fanta en cola ontdekt en geprobeerd.


In het hotel een heerlijke duik genomen in het hotelzwembad en bubbelbad. Maurice had gelijk een amerikaanse vriend haha
Al met al een prima reisdag. Morgen naar de villa, walmart en downtown disney!!!!!

5 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie er zijn, en wat een heerlijke programma hebben jullie deze reis. Jammer van de stress van de Esta, zat het hem soms in de 0 en de O (nul en lekker O). Veel maken deze fout.
    Gelukkig zijn jullie er nu, geniet van het geweldige Florida!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie zijn er, heerlijk! Het grote genieten is al begonnen en de stress rondom de Esta snel vergeten. Maak er een mooie vakantie van, ik lees nog 10 dagen mee en dan mogen wij zelf ook vertrekken.

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig hebben jullie na de stress een fijne reis gehad en zijn jullie goed aangekomen!! Ik lees lekker mee en volgen jullie over een kleine 2 weken :).
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om alvast met jullie mee te kunnen lezen en zo voor ons hier nog meer voorpret. We volgen jullie over 2 weekjes. Have Fun daar !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker aangekomen... Heerlijk.
    We gaan lekker meelezen. Volgende week mogen wij ook vertrekken.

    Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen