woensdag 9 juli 2014

Een volle maar heerlijke dag

We hebben een drukke maar heerlijke dag gehad.

We zijn vanmorgen na het ontbijt richting kelly park gereden. Kelly park is een mooi natuurgebied waar een rivier stroomt met water uit een bron. Je kan in de rivier zwemmen maar ook lekker drijven in een autobinnenband. Deze autobinnenbanden kan je huren bij de plaatselijke (vage) kroeg.

Het is een hele aparte maar heerlijke ervarig om zo over het water te drijven met de mooie natuur om je heen. We zijn een aantal keer de rivier afgedreven maar het was erg warm en maurice begon ondanks de zonnebrand te verbranden dus zijn we weer op weg gegaan.

Het was inmiddels al lunchtijd geweest en we hadden behoorlijk trek dus hebben we onderweg bij subway een lekker broodje gegeten.

Toen zijn we op weg gegaan naar het plaatsje celebration. Daar hebben we gewandeld. Jeetje wat staan daar een schitterende huizen! Mochten we ooit de loterij winnen heb ik er alvast wat uitgezocht die in aanmerking komen.





We hebben bij de starbucks nog een lekkere frappucino gedronken.



toen zijn we richting florida mall gereden. Cleo wilde heel graag een my little pony maken bij de built a bear.




En micky wilde ook graag shoppen dusssss tja wie ben ik??? We wilden sushi eten bij wasabi maar we waren te laat. Toen maar een orange chicken. Was ook heel erg lekker!!!



 Waarschijnlijk lassen we morgen een rustdag in ....

1 opmerking:

  1. Dit was zeker een volle dag, maar wat een leuke. Dat kantoortje voor de banden is inderdaad behoorlijk creepy maar gaat gelukkig wel goed. In Celebration komen wij graag om te wandelen rond het meer. Wat raar dat Wasabi al dicht was, dacht dat die altijd open bleef zolang de mall open is.

    BeantwoordenVerwijderen