donderdag 10 juli 2014

een relaxdag??????

We wilden vandaag toch maar een rustdag inlassen. Hoewel het goed gaat met slapen en we eigenlijk geen jetlag hebben gehad zijn we wel erg moe. Dus we hebben uitgeslapen tot 9 uur (meiden tot half tien)

Toen hebben we even een lekkere duik genomen in het zwembad.



Na het douchen zijn we richting de ihop gereden voor een ontbijt. Het waren echt weer hele grote amerikaanse porties! Wel erg lekker maar ik heb er toch wel steeds moeite mee als er weer zo een berg eten terug gaan naar de keuken. Wat een verspilling eigenlijk.










 Toen gingen we richting disney, fort wildernis. Cleo wil heel graag paardrijden hier en daar zit een manege. Toen we in de auto zaten begon het onwijs te regenen maar toen we eindelijk aankwamen (na 3x verkeerd te hebben gereden dankzij disney medewerkers) was het weer droog en bloedheet! Helaas werd er door het weer niet gereden en wij stonden bij de stal voor volwassenen en daar kan je helemaal niet bij de paarden komen. Dus zijn we met de bus naar een ander gedeelte gegaan. Daar stonden shetland pony`s ook de witte die ze gebruiken voor cinderella haar koets.





 Helaas begon het weer heel hard te regenen en onweren. We waren eigenlijk van plan om met de boot te gaan en daarna met de monorail maar het weer was echt te slecht. Dus weer met de bus terug gegaan naar de auto. Toen zijn we langs de dollar tree gereden om even te kijken naast de dollar tree zit een tj max dus daar ook even rondgewandeld. Toen was het eigenlijk alweer zes uur en omdat we vlakbij een longhorn zaten zijn we daar een steak gaan eten. En helaas zagen we daar ook nederland verliezen....... Maar het eten was heerlijk vooral het dessert!








 Morgen gaan we naar st augustine

1 opmerking: