vrijdag 11 juli 2014

St augustine en daytona beach

Vanmorgen om half negen opgestaan en de meiden wakker gemaakt.

Vandaag staat st augustine ( het oudste stadje van amerika ) op het programma. Dit is best een stuk rijden dus ik wil niet te laat weg. Maar omdat mijn familieleden traag, trager en traagst heten lukt dit niet helemaal. Om elf uur zitten we in de auto.

Maurice wil het liefst niet zoveel snelweg rijden want dan zien we meer denkt hij.
Onderweg komen we een dairy queen tegen dussss ijsjes tijd! Maurice neemt een peanut butter cup, micky een oreo brownie ijsje, ik een caramel brownie en cleo een hotdog. Erg lekker en heel veel weer! 



Alles bijelkaar opgeteld zijn we rond half drie!!!!! In st augustine en is de zon in geen velden of wegen te bekennen. We hebben de auto ergens geparkeerd en zijn gaan lopen richting oude centrum en fort. Waaaaauw mooi! Het fort was heel interessant om te zien. Er stond nog een soort oven waarin ze de kogels heet konden maken. Heel apart dat er een paar honderd jaar terug op de plek waar wij liepen zwaar is gevochten.




Het centrum was heel apart en mooi. Houten huisjes met balkons heel erg leuk om te zien. Eigenlijk waren we wel blij dat de zon er niet was want het was nu al onwijs heet.






Op een gegeven moment waren we het allemaal wel zat dat geslenter en de meiden konden alleen nog maar denken aan het zwembad bij de villa. Dus we zijn in de auto gestapt en richting daytona beach gereden. Maurice wilde daar graag eens heen.
Na wat rondgereden te hebben ( oa langs het circuit) kwamen we uit bij de atlantische oceaan. Daar gingen we even met onze voeten in. En wat een heerlijk zacht zand!! Het lijkt wel bloem daar zijn die korrels van zandvoort kiezels bij! De zee was gewoon warm! Dus hup zwemkleding aan en een duik nemen.
Op de weg terug naar orlando kwamen we een five guys tegen en daar heb ik best veel over gelezen op het florida forum.  dus die moesten wij ook proberen en inderdaad heerlijk! Maurice wil morgen weer hahaha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten