zaterdag 12 juli 2014

glijden, drijven en dobberen part 2

Vanmorgen werd ik om tien uur wakker!!! Maurice was al een tijdje wakker en was bezig op zijn tablet.

We hadden eigenlijk niks gepland voor vandaag en dat was maar goed ook. De warmte en het drukke schema van de afgelopen dagen hakken er in. Ook ben ik de laatste twee dagen niet helemaal lekker. Ik heb behoorlijk last van mijn keel en ben verkouden. Denk dat het door de airco komt overal.

We hebben lekker relaxed gedaan. Maurice en ik hebben even bij de publix een paar boodschappen gehaald en toen hebben we ontbeten met een gebakken eitje en toast. En zijn rond een uur naar aquatica gereden.

Rond een uur of vijf kregen we trek. Ik had bij de publix een paar maaltijdsalades en wraps gekocht en die in een koelbox meegenomen. We hebben lekker buiten bij aquatica in de schaduw aan een picnictafel gegeten. Die salades waren heerlijk hadden ze die ook maar in nederland!

Toen hadden we wel weer trek in een ijsje van de dairy queen die waren gisteren wel heel erg in de smaak gevallen. Tom tom vertelde dat er 5 km verderop een zat dus daar heen gereden en wederom genoten van het heerlijke ijs.

Daarna zijn we naar sea world gereden. We wilden nog graag de celebration show zien van shamu. Jeetje wat een spectakel! Muziek, vuur en vuurwerk. Voordat de show begint draait de dj al muziek en heel veel mensen gaan staan dansen als je de "gelukkige" bent wordt je ingezoomd door de cameraman en kom je levensgroot op het scherm in het stadium. Er hangt echt een hele leuke sfeer iedereen heeft plezier en is blij. Moet zoiezo zeggen dat de amerikanen hele aardige en behulpzame mensen zijn en altijd in zijn voor een praatje en heel geinteresseerd zijn. Het is hier gewoon helemaal top!

Helaas geen foto`s vandaag!!!!

2 opmerkingen:

  1. Weer helemaal bijgelezen, jullie hebben het super naar je zin!
    Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dagje weer! Ben ook heel benieuwd naar die nieuwe show in Seaworld, nog 1,5 week wachten...
    Have fun!!

    BeantwoordenVerwijderen