woensdag 23 juli 2014

de laatste verhuizing

Maurice haalde vanmorgen koffie, heerlijke verse muffins en een cocosnoot haha


Die was uit de boom gevallen.

We moesten vandaag helaas dit lekkere resort alweer verlaten en gaan op weg naar ons laatste hotel voor drie nachtjes in ft lauderdale.







Voordat we definitief van de keys gingen stond een bezoek aan het john pennekamp natural park op het schema. We gingen een tocht maken met een glasbodem catamaran.

Ik was blij dat ik in nederland al gereserveerd had, want er stond een behoorlijke rij! De tocht zou ongeveer 2,5 uur duren dan vaar je naar het koraalrif op de zee en kan je de verschillende vissen zien.

Maurice ging boven zitten en wij meiden hadden een goede plek uitgezocht.




Na ongeveer een half uur waren we er en het was heel erg mooi. Al dat koraal heel veel verschillende soorten vissen waaronder de barracuda. Je kon het heel erg goed zien. We zagen zelfs een haai en niet een hele kleine! Op een gegeven moment werd micky toch wel heel wit. Die was niet lekker van al dat deinen en omlaag kijken. Maurice had een pilletje genomen maar zij niet. Gelukkig gingen we toch weer terug dus we hebben niets gemist. We zijn toen boven op het dek gaan zitten. We vonden het allemaal heel leuk de boottocht. Toen moesten we echt richting ft. Lauderdale. We hebben Micky belooft te gaan shoppen in de sawgrass mall dus we kunnen onze tijd goed gebruiken. Eenmaal aangekomen in het hotel werden we helemaal blij... de kamer/appartement is echt prachtig.







We hebben even gerelexed en zijn daarna richting sawgrass millls gegaan. Deze mall vinden we toch niet zo gezellig en ik was er ook snel klaar mee. We zijn weer weggegaan en een outback steakhouse gezocht en gelukkig ook gevonden!!!! We hebben heerlijk gegeten en met volle buikjes weer naar het hotel gereden. Morgen miami!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten