maandag 7 juli 2014

Waar is de zon in de sunshine state????

Om zeven uur vanmorgen werden we wakker gemaakt door Cleo. Het gaat heel goed dus met slapen. We worden niet midden in de nacht wakker en zijn dan klaarwakker. We zijn gaan douchen, ontbijten en richting sea world gereden.

Het was behoorlijk warm. Bij Sea World aangekomen lieten we onze vouchers zien (die moesten we binnen nog omwisselen voor de kaartjes) we kregen een kaartje om te parkeren (prefered parking joepieeee we stonden helemaal vooraan bij de ingang)

 Eenmaal binnen liet ik aan een medewerker onze vouchers zien en die vertelde dat we die in een kantoortje konden omwisselen. Daaaag rij!!! In het kantoortje gaf ik de papieren voor Micky Cleo en mij hadden we kaarten gekocht bij tickets direct en die werden zonder probleem omgewisseld. Voor Maurice hadden we een super grover jaarkaart gekocht want daar zit het parkeren bij. Maaaar die kende ze niet. Ze ging naar een collega en die vertelde heel stellig dat ze die vluchter niet accepteren. Watttt????? Het zweet brak me aan alle kanten uit we hebben 193 dollar betaald voor die kaar!!! Dus de manager werd omgeroepen die liet even op zich wachten maar toen die eenmaal kwam tikte hij wat op de kassa en kregen we de kaart met zijn excuses pffffff de adrenaline sttoomde door onze lichamen!

 Eenmaal binnen was het super. Schitterende flamingo`s van heel dichtbij, pelikanen en we hebben roggen geaaid en garnalen gevoerd. Toen begon er een show. Met dolfijnen artiesten en papagaaien heel mooi. Het was ondertussen heel erg warm geworden en de afspraak was, een halve dag sea world, even naar huis en dan naar aquatica.

We gingen om af te koelen de attractie in met de pinguins en zouden daarna weg gaan. Die attractie is trouwens waanzinnig leuk!! Toen we eruit kwamen gingen we richting uitgang en het viel ons op dat alle attracties gesloten waren. Het begon ook te regenen en toen we even gingen schuilen bij een winkeltje werd er omgeroepen dat er een severe storm kwam en dat we moesten schuilen tot die voorbij was. Maar daar hadden we geen zin in dus rennen naar de uitgang. We waren binnen drie seconden doorweekt en omdat we dus toch al nat waren zijn we maar door gegaan naar de auto die godzijdank zo dichtbij stond! Helaas is het niet meer echt droog en onweervrij geweest in de middag dus aquatica ging niet door.

 We zijn in de villa gebleven en hebben tussen de buien door in ons eigen zwembad een duik genomen.

 Rond zeven uur zijn we naar downtown disney gegaan om rond te kijken en te eten bij het trex cafe. Downtown disney was heel druk maar ontzettend leuk. Er wordt wel volop gebouwd en zonder alle werkzaamheden zal het veel leuker zijn maar wij hebben ons prima vermaakt. Bij trex cafe moesten we een uurtje wachten voor een tafel. We zijn toen de winkeltjes gaan bekijken. Toen we gingen eten keken we onze ogen uit. Het is echt een geweldig restaurant. Toen we de menu`s kregen stelde ik aan de meiden voor om een kindermenu te nemen maar die keken me alleen maar aan of ik krankzinnig was geworden. Dus Maurice en Micky gingen voor de giganticus burger en Cleo en ik voor de burger met quacamole. En of dat niet genoeg was een selectie van lekkere voorgerechten op een etagere. Toen we halverwege onze burger waren en al propvol zaten en de etagere nog onaangeroerd stond te wezen besefte we dat we beter alle 4 een kindermenu hadden kunnen nemen!










 Morgen naar aquatica!!!

1 opmerking:

  1. Gelukkig is het goed gekomen met de jaarkaart. Begrijpelijk dat dat even zweten was, helemaal in dit weer ;-).

    En het zijn best grote porties he! haha

    BeantwoordenVerwijderen